Nieuws

06-03-2018

Wandel Challenge Roden

Roden Fit en Gezond doet in 2018 mee aan de Nationale Diabetes Challenge (NDC)* en we nodigen u uit om mee te doen! Voor mensen met diabetes is wandelen een erg goed medicijn. Daarom gaan we dit jaar wandelen om te behandelen. Dat hoeft u niet alleen te doen, tijdens de Nationale Diabetes Challenge gaan we met u mee.

We gaan vanaf 15 mei wekelijks samen wandelen. De wandelingen zijn bedoeld voor mensen met diabetes, maar bewegen is voor iedereen goed, dus ook mensen zonder diabetes mogen mee. Natuurlijk houden we rekening met ieders niveau. Het is dus niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen.

In september wandelen we samen met alle deelnemers uit de rest van Nederland de finale op het Diabetes Challenge Festival. We denken dat iedereen dan zeker 5 km zal kunnen lopen. Sommigen gaan misschien zelfs voor 10, 15 of 20 km.

Ik nodig u van harte uit om mee te doen met onze challenge. Ik kan mij voorstellen dat u nog vele vragen heeft en om deze te beantwoorden organiseren we op zaterdag 21 april een informatiebijeenkomst. De bijeenkomst zal plaatsvinden in de Pompstee en start om 10.00 uur. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan middels een mailtje naar dorien@rodenfitengezond, of even bellen naar 0625299872.

Wandelt u mee?

18-03-2016

Roden Fit en Gezond gaat verder als stichting

Op vrijdag 11 maart is de oprichtingsakte ondertekend. Zie hier het stukje in De Krant.

01-03-2016

Dit is ook heel goed voor onze lokale samenleving

Roden Fit en Gezond gaat verder als stichting. Lees het verhaal hier.